Ormen kompost som en effektiv Organisk gjødsel å forbedre avling avkastning - Hagearbeid

Hagearbeid

Ormen kompost som en effektiv Organisk gjødsel å forbedre avling avkastning

Bruken av kunstgjødsel i landbruket forringer jordkvalitet og påvirker miljøet negativt. Slike gjødsel inneholder giftige elementer som lavere jordas fruktbarhet. For å forhindre slike degradering av jord og forbedre avling avkastning på en miljøvennlig måte, bruker bønder giftfri økologisk landbruk produkter. De bruker ormen kompost i stedet for kunstgjødsel.

Ormen kompost er organisk gjødsel, som er rik på næringsstoffer og fungerer som en jord conditioner. Det forbedrer veksten av avlinger og hever jordkvalitet. Montessori er å denne gjødselen.

I denne prosessen utvikle ormer næringsrike gjødsel fra organisk avfall. Brukte ormer for denne prosessen er meitemark, hvit ormer og røde wigglers. Den resulterende gjødsel fra denne prosessen har større innhold av næringsstoffer enn andre typer gjødsel. Det er en balansert næringsstoffer for planter, i motsetning til andre typer gjødsel.

De viktigste fordelene ved hjelp av ormen kompost i landbruket er:

Organisk:

Kompost er absolutt organisk meitemark produsere den. Den inneholder ikke noen kjemikalier. Du trenger ikke å blande gjødsel med noen andre gjødsel.

Næringsrik:

Næringsstoffene i husdyrgjødsel fremme plantevekst. Røttene av avlinger absorbere næringsstoffer kompost veldig enkelt. Ormen Slim i kompost hindrer rødme av kompost fra jorden. Derfor får planter gjødsel næringsstoffer i lang tid. Dette er en av fordelene med gjødsel, kunstgjødsel. I kunstgjødsel, gjødsel spyler bort ganske enkelt fra jorden.

Sunnere planter:

Kompost gjør planter sunn, og dermed redusere plantevernmidler trenger. Redusert bruk av plantevernmidler hjelper jord å komme seg raskt og starter en forbedring syklus i jord. På den annen siden, bruk av kunstgjødsel kontinuerlig, forverres jordkvalitet. De forårsaker ikke noen forbedring i plante helse. De føre oppbygging av salter og ammoniakk, som reduserer planter motstand mot sykdommer.

Beskjære vekst:

Meitemark kompost består av veksthormoner for planter som fremmer plantevekst. Disse hormonene forbedre frø spiring og gi sterkere planter. Kunstgjødsel har ingen slike veksthormoner. Bruk av kompost resulterer i vekst av sunn røtter og forbedrer avkastning av avlinger.

Vann bevaring:

Ormen kompost Organisk gjødsel er en kolloid og beholder store mengder vann. Denne karakteristiske av gjødsel er ganske nyttig for planter i tider med tørt vær. Som vannet finnes på økologisk nivå, fordamper det ganske sakte. Dette gjør plantene til å bruke vann i lang tid.

Langsom frigjøring av næringsstoffer:

Kunstgjødsel har mye næringsstoffer, men regn vasker dem bort lett. Derfor er næringsstoffer ikke tilgjengelig for planter. Hvis ormen kompost, vil ikke gjødsel avløpsrenne lett. Det beholder næringsstoffer og slipper dem sakte. Dette gjør at avlingene å få de essensielle næringsstoffene for lenge.

Meitemark kompost er svært gunstig for beskjære vekst og jord fruktbarhet. På grunn av fordelene av gjødsel bruker bønder det mye for jordbruk over hele verden.