Kompost og planter kan ikke blande - Hagearbeid

Hagearbeid

Kompost og planter kan ikke blande

Det er en godt kjent sikkerhet at utnytte skapning kompost som en gjødsel i ordningen er en ressurs for skitt. Grunneier og naturlige plante spesialister har vært å benytte ekskrementer som en gjødsel for et betydelig tidsrom. Visste du, derimot, at noen kompost ikke bare smolder planter ennå kan likeledes slakte dem?

Kompost er brukt som en naturlig gjødsel på grunn av sin nitrogen, fosfor og kalium supplement nivåer. Til tross for at disse kosttilskudd, under vanlige forhold, nå i bakken, et par år senere av bruk av denne bakken territorium for ditt arrangement, kan disse kosttilskudd radikalt utmattet. Poenget når dette skjer, skitt enten må lades, eller lov til å hvile i noen år, med ingen planting oppstår, så skitten kan fremme disse mistet kosttilskudd til et tilstrekkelig nivå.

Kylling gjødsel, til tross for det faktum at tanken på en av de beste composts, er i tillegg en standout blant de mest sårende for plantene. Kylling kompost er høyere i nitrogen enn storfe eller hest gjødsel og følgelig spre kylling gjødsel rundt plantene dine, eller legge på ekskrementer åpningen og etterpå angir delikat røttene på gjødsel, vil smolder anlegget.

Ku ekskrementer, hest kompost og kanin gjødsel benyttes på samme måte som en gjødsel for naturlige plante. Tross for at nitrogen innholdet fra disse skapningene ikke er så høyt som kylling gjødsel, det fortsatt kan være en fare når kompost er spredt på bakken og rundt anlegget eller forutsatt at den kommer i umiddelbar kontakt med røttene. Denne komponenten kan hengslene på hvordan dyret er styrket, og hva dyret er vedvarende. Uten disse dataene, vil du finne ut nivået av nitrogen at du investerer dine kabinett.

Nitrogen er en komponent som endrer særegne strukturer av bakteriell aktivitet. I stedet for denne aktiviteten til å skje, må forholdene akkurat. Klima forutsetter en stor del i å finne ut denne aktiviteten. Forutsatt at du spre kompost på er ordningen etter du har plantet, og det er kult ut med mye duskregn, mikroorganismer som forvandler gjødsel i kosttilskudd hindre radikalt. Forutsatt at, være at siden det kan, solfylte dager og normal nedbør, mikrober akselererer sin handling og kosttilskudd er sluppet ut i bakken på en raskere hastighet.

Poenget når behandling av din naturlige kabinett utnytte nye ekskrementer, er det best å plukke sikreste svaret for rømning sannsynligheten for lynrask planter. Først og fremst kontroller skitt trenger kosttilskudd du er inkludert. Deretter til kompost i bakken ikke mindre enn 3 til 6 tidligere måneder plante du din kabinett. Arbeider kompost i bakken vil bidra til å eliminere forsvinnende prosessen.

Gjør et poeng til vann skitten midlertidig hvis nedbør for regionen er ubetydelig. Det er en eksepsjonell tenkt å fungere i bakken et par ganger gjennom dette mellomtiden før planting. Endelig, sørg for å teste skitt igjen for å kontrollere supplement nivåene før planting.