Legge skjønnhet til egenskapen med skyggen trærne - Hagearbeid

Hagearbeid

Legge skjønnhet til egenskapen med skyggen trærne

Et beplantet utvalg av skyggen trærne er sikkert å tilby en ganske dramatisk se til hagelandskap. Utover attraktivt utseende gir skyggen trærne flere fordeler fra potensial til å øke egenskapsverdien, hindre jorderosjon, og konvertere karbondioksid til oksygen. Nedenfor er flere trinn nødvendig for inkludert disse trærne -

Planlegging av trær

Hvis planlegger plantet et utvalg av skygge treet det hjelper sikkert for å utføre de nødvendige undersøkelser for å sikre at de er i stand fullt vokse og trives. Bestemmes plasseringen av tre med flere punkter som er relatert til den ledige plassen (vurdere størrelsen på en moden treet); vind (unngå avdekket arealer siden disse trærne er mer sannsynlig å velte med kraftige stormer); og sollys (de fleste av disse trær må full delvis sol).

Velge retten trær

Se inkludere de stedegne trærne ofte sett i området. Et godt valgt utvalg av stedegne trær er sikkert å trives i hagen sammenlignet med noen av de mer eksotiske valgene som ikke er vant til vekst forholdene i dette området. Hastigheten av vekst er en funksjon i de fleste typer trær, så har en mulighet til å gå for det langsom vekst eller raskt voksende varianter. Andre punkter for å vurdere omfatter problemer relatert til insekter eller sykdommer.

Investere i beholderen vokst trær - en sunn treet prøven er sannsynlig å være i regionen i to til fire år gammel, og allerede vokst til en størrelse som det er kjøpedyktig fylle fem gallon badekar. En ideell størrelse for stammen er om 1 tomme eller mer i diameter. Den fordeler ofte for å investere i de allerede vokst saplings siden det kan være en svært langsom prosess å starte voksende trær fra bunnen.

Opprettholde fuktig jord - når sapling har blitt plantet i hagen det bidrar til å opprettholde en fuktig jord tilstand i de tidlige stadiene. Gir en god vanning for å holde jorda fuktig i flere uker etter at det har blitt plantet. Det kan også hjelpe med høy kvalitet gjødsel for å forbedre jord næringsstoffer kvaliteter og evne til å holde på fuktigheten.

Holde et øye på trærne - i de tidlige stadiene av plante trær det hjelper for å overvåke dem nøye for å se tidlige tegn på skader forårsaket av vind, insekter eller fugler. En såret treet behandles enkelt med tjære eller sap å gi tid til å helbrede og vokse.