Topp 5 trinn for å produsere næringsrike kompost - Hagearbeid

Hagearbeid

Topp 5 trinn for å produsere næringsrike kompost

Kompostering en variert blanding av hage og plen avfall med kjøkken skraper er sikkert å tilby et næringsrikt materiale å fremtidig vekst av planteliv. Et hjem kompost haug hjelper også med å redusere mengden avfall sendt til deponier. Her er flere trinn for å lage kompost med fullstendig tillit og enklere -

Kombinere både brun og grønn

Svært vellykket kompost er sikkert å ha nytte av en blanding av brun og grønn. Kompost basert utelukkende på brun materialer er svært sannsynlig å vises ganske tykk og tett, mens kompost som består av bare det grønne materialet kan snart begynne å tiltrekke fluene og lukter ganske dårlig.

Brun materialer vanligvis gjelder sagflis, tre barbering, tørkede blader, og tørket eller brunet gresset. Og de grønne materialene knyttet til kjøkken utklipp som grønnsaker og frukt peeling, egg skall, kaffegrut, teposer, etc. Fersk er klippe gress utklipp også klassifisert som grønne materiale.

Bryte ned kompost materialet

En kompost haug er sikkert å generere ønsket næringsrike materialet mye tidligere hvis ingrediensene er ødelagt eller brytes ned før du inkluderer i beholderen. Hage-avfall som bladene er enkelt snitt til størrelse med en gressklipper, mens kjøkken utklipp kan ha nytte av et ganske spinn i en food prosessor.

La oksygen nå kompost

La oksygen nå kompost er sikkert å forbedre nedbryting av avfall. Ideelt sett må kompost beholderen inneholde flere ventilasjonshull å la luften nå rotne varene, mens miksing kompost hver så ofte gjør at indre avfallet kunne like nytte. En kompost beholder med en stygg lukt er ofte forårsaket av en mangel på oksygen.

Finne kompost

Kompost haug er bestemt å bryte ned avfall. En ideell temperaturområde for naturlig nedbrytning er i størrelsesorden 95 til 125° F. prøve å finne kompost i et område som er sannsynlig å få naturlig sollys på daglig basis. Også bruke mørkt hyllene. Under staver av kaldt vær hjelper det å flytte hyllen til disse områdene tilbys sikringen fra været eller bruke en av de isolerende teppene.

Unngå visse ingredienser

Opprettet vellykket kompost er haug det avgjørende å unngå visse elementer, som kjæledyret avfall, meieriprodukter, kjøtt, olje, smør og fett. Noen av disse ingrediensene er sannsynlig å tiltrekke seg uønsket oppmerksomhet fra gnagere og fluer.