Topp 6 fordeler å lage kompost haug - Hagearbeid

Hagearbeid

Topp 6 fordeler å lage kompost haug

En kompost haug er prosessen med å kombinere hagen og kjøkken avfall for å skape en næringsrik organisk materiale som skal brukes for å fremme planteliv. En rekke fordeler komme fra benytter komposteringsprosessen. Her er flere av de store fordelene av benytter denne jord-vennlig prosessen -

Redusert husholdning avfall - en stor del av å skape den hjem kompost haug er å gjøre bedre bruk av daglige avfall i hjemmet. Dette er sikkert å se en betydelig reduksjon i mengden søppel sendt til deponier.

Gjøre bedre bruk av hage-avfall - i tillegg til å gjøre bedre bruk av husholdningsavfall, en godt balansert kompost haug er sikker på å dra full nytte av falne blader, død planter, små kvister, etc.

Forbedrer jordkvalitet - når kompost haug er klar til bruk i hagen er det kunne tilby et høykvalitets organisk materiale å forbedre drenering kvaliteter. En fordel med dette er muligheten til å øke jord evne til å absorbere næringsstoffer, gjødsel og fuktighet.

Ved å legge på næringsstoffer fra brutt ned avfallet, kompost er sikkert å lage sunnere jord, som bør bety mer trær, blomster, grønnsaker, og lignende planteliv vises i hagen i fremtidige år.

Kostnadseffektiv - en god kvalitet for å skape den hjem kompost er muligheten til å unngå å gi hagen vanlige programmer sprøytemidler og kunstgjødsel. Siden kvaliteten på jord er betydelig økt av kompost redusert behovet å søke ekstra endringer til jord sterkt. De fleste av kompost metoder for bruk av hjemme er nesten gratis, med mindre du ønsker for å investere i en kommersiell. Opprette en selv bygget beholder for kjøkken og hage-avfall er imidlertid ganske enkel prosess.

Økt vekst alternativer - i næringsrike kompost er bestemt å mener det er mulig å vokse planteliv som var tidligere umulige. For eksempel er en Grønnsakhagen med poteter og gulrøtter sikkert å sette pris på jord som ikke leire-basert eller tung. Ved kompost til tung jord, er det mulig å gjøre det loamy og dette er sikkert å tilby det perfekte miljøet for neper, reddiker, poteter, gulrøtter, osv.

Mindre attraktiv for ugress - de fleste Luke arter er sikkert å fordel i bassenget kvalitet jord som mangler de mest fordelaktige næringsstoffene. Ved å kombinere kompost med den eksisterende jorden, kan du stoppe ugress blomstrende i hagen.