6 gode grunner til å aerate plenen - Hagearbeid

Hagearbeid

6 gode grunner til å aerate plenen

Plen lufting er prosessen poking hull i overflaten av jorden for å fremme en sunnere plen. Aerating plenen én eller to ganger per år er sikkert å lage en grønn og frodig plen. Nedenfor er seks fordelene ved å bruke lufting prosessen -

Eliminere Tekke - de fleste hage plener begynner å oppleve problemer med halmtak til noen grad overtid. Tekke er i hovedsak et tynt lag av dødt materiale som vises på overflaten av plenen. I tid kan dette laget av organisk materiale begrense muligheten for regn og sollys til røttene. En annen lufting er sikkert å hjelpe med å bryte opp denne Tekke og gi røttene en mulighet til å trives.

Root utvikling - siden det er vanskelig for røttene å blomstre i den komprimerte jorden, gjør den perfekt fornuftig å løsne jorden sørge for de utvikle ideelle dybden. En grunne rotsystem er sikkert har tidlig problemer i tørke forhold. Ved å åpne opp jord er det mulig for røttene å oppnå ideen dybden som gjør dem mye hardføre i de fattige klimaforhold.

Vann og næringsstoffer - en godt luftet plen er sikkert for å øke sjansene for vann og næringsstoffer synker til høyre dypet. Komprimerte jord er sikkert å begrense muligheten for vann og næringsstoffer å nå ideelt dypet der det er kjøpedyktig gjør mest nytte.

Bremser ugress vekst - de fleste av hage ugress har en kort og grunne rot struktur, noe som betyr at de er mer sannsynlig å trives i komprimerte og hard jord som holder vannet nærmere til overflaten. Ved aerating jord er det mindre sannsynlig at vannet forblir nær overflaten og kan gjøre mer for å fremme veksten av gress dypere røtter.

Mikroorganismer - en ytterligere fordel aerating plenen kommer fra utvikling av mikroorganismer som er sunt for plenen og hjelpe med gjødsling jord og bryte ned Tekke.

Hindrer skadelige bakterier - plenen lufting er nyttig for å bremse veksten av skadelige bakterier. En rekke bakterier og sopp er kjent for å trives i dårlig vedlikeholdt plenarealer. En dårlig kvalitet rot struktur som ikke motta den krevde nutrients er sikkert å være flere mottagelig å infeksjon fra sykdomsfremkallende mikrober. En vanlig vedlikehold av plenen er sikker på å beholde vakker og sunn for utenfor.