Bruk riktig metode for planting gressfrø - Hagearbeid

Hagearbeid

Bruk riktig metode for planting gressfrø

Planting en fersk lagdeling av gressfrø er sikkert å tilby en av de mest kostnadseffektive alternativene for å oppdatere visningen av landskapet. Det er ofte lagt merke til at bruke riktig seeded plenen tilsvarer klimaet er mye mer motstandsdyktige på lang sikt sammenlignet med legging strimler av torv. Et aspekt ved planting av frø er imidlertid den økte arbeidsmengden. Det må vanning daglig og må holdes fri for gående til gresset er opprettet.

Her er flere trinn for å fullføre under planting gresset frø -

Frø type - pass på å velge riktig type gressfrø å matche klima, jordtype og skyggen i hagen. Det kan ha nytte for å velge en spesielt forberedt blanding av frø som er sikker på å tilby en mer motstandsdyktige valg siden det er i stand til å kombinere egenskapene og styrkene til flere arter. Dette er sikker på å gi en hardføre plen mer sykdom og tørke motstandsdyktig.

I prosessen med å velge Husk gresset frø, å gå med en høy kvalitet valg som er uavhengig vurdert for å tilby vakre grønne plenen en gang utviklet. Det sjelden lønner seg å gå med den billigste frø mulig når det gjelder plenen.

Forberede jorden - det hjelper sikkert for å forberede jord før planting av frø siden dette er kjøpedyktig hjelpe med første spiring prosessen. Ideelt sett skal løsne i toppen 2 eller 3 inches jord og Kontroller alle partikler (blader, stokker, steiner, etc) og store jord klumper er eliminert. Også, dette er en ideell tid å prøve å nivå plenområdet som vil gjøre det mye mer brukervennlig og unngå vannet samle i en visse områder. Om nødvendig inkludere høyre jord endringer eller gjødsel for å øke kvaliteten på jord.

Plasser frø - hage frø spres lett bruke hendene eller en spre maskin for å tilby en aften belegging over hele overflaten av jord. Unngå over seeding siden dette vil forlate seedlings kjemper for plass og næringsstoffer.

Vanlig vanning - en vanlig vanne plenen er sikkert å oppmuntre spiring av frø. Kontroller frøene holdes fuktig tidlig, men unngå å overfylle området. En hyppig og lys vanning teknikk er ideell tilnærming.