Hva bidrar til å opprettholde vakre plenen - Hagearbeid

Hagearbeid

Hva bidrar til å opprettholde vakre plenen

Hvis ønsker å opprettholde den vakkert anlagte hagen det hjelper sikkert for å investere tid og krefter i omsorg for plenen. Ved hjelp av høyre plantevernmidler og kjemiske løsninger eller økologiske metoder for å bevare tilstanden til plenen, er det sikkert mulig å skape en flott utseende for hele hjemmet. Her er flere trinn å dyrke plenområdet attraktivt og grønn-

Vanlig inspeksjon - en enkel, men effektiv skritt for å opprettholde vakre plenen er å inspisere det regelmessig. En grunn til å inspisere jord er å gjøre sikker på at det er friske og i stand til å gyte grønne og levende gresset bladene. Bruk en enkel pH testing kit for å bestemme helsen til jord. Ideelt sett vil du en Ph balansen i regionen 6,5-7. Hvis jorda ikke er i tanken form, er det mulig å inkludere gresset, gjødsel eller kompost å oppnå riktig jord tekstur.

Klippe til riktig lengde - en ideell lengde for gresset bladene er ca 2,5 tommer. Prøv å begrense veksten av gresset mye forbi dette punktet siden høyere gresset er sannsynlig å beholde mye mer fuktighet, som kan fremme utvikling av sykdommer. Det kan også hjelpe til å forlate gresset på plenen etter klipping. Dette hjelper med resirkulering nitrogen fremmer en god og sunn plen.

Det hjelper også for å planlegge riktig type gress tilsvare området og klimaet betingelsene. Hvis du ikke ser ønsket vekst med gresset kan det gagne for å betrakte bruker torv eller torv for plenområdet.

Vanning - en plen kun trenger vann når den faktisk trenger det. Det er ikke behov for vann daglig å opprettholde frodige grønne utseendet. En ideell tid til vann er start på dagen. Og sørg for å gi en dyp soaking med hver vanning at vannet er kunne trenge gjennom overflaten av jord og nå rotsystem.

Weed-gratis plen - det er lagt merke til at ved å ta til høyre trinnene å opprettholde helsen til plenen, er det mulig å begrense fremveksten av skjemmende ugress. Prøv å unngå gjentatt bruk av kjemikalier eller plantevernmidler, siden dette er dårlig for miljøet. Dette bør også unngås hvis hagen brukes av barn og kjæledyr.