Plen pleie tips å utføre i vinter - Hagearbeid

Hagearbeid

Plen pleie tips å utføre i vinter

Selv med det kalde været ankommer, hjelper det for å fullføre vedlikeholdsoppgaver for lawn. Vinter helsetjenester prosjekter er ikke så omfattende som kreves i starten og i løpet av sesongen. Men det hjelper for å fullføre enkelte oppgaver å sikre hagen er i en bedre posisjon innen været varmes. Her er flere for mest attraktive vinter vedlikeholdsoppgaver å fullføre -

Fjerne rester - før virkelig kaldt vær begynner å ankomme som kan bringe betydelig nedbørsmengder, bakken frost eller snø, det hjelper for å tømme plenen rusk som kvister, løv, eller lignende. En stor samling av hage rusk igjen på plenen har potensial til å kvele gresset, fremme sykdom eller mugg og invitere skadedyr.

Klippe gresset - en siste klippe av ved slutten av sesongen er sikkert å sette den i en bedre posisjon og holde det ser ryddig. Det er mulig å klippe gresset en halv tomme eller så mindre enn om sommeren. Gresset venstre er lange vinteren mer sannsynlig å starte å fange høy fuktighet plenen er mer åpen for sykdom. Men sørg for å unngå å klippe gresset for kort siden dette kan la plenen omkomme i vanskelige forhold, spesielt hvis gresset er skalpert med kronene utsatt.

Ta en siste anvendelse av gjødsel - det videre hjelper for å ta riktige befruktning på slutten av sesongen. Dette sikrer at de rette forholdene er på plass for den følgende vårparten. Siden plenen er sannsynlig å være mest sovende vinteren, brukes næringsstoffer levert av gjødsel sakte, så det er ikke nødvendig å bruke mye for å støtte tilstand rotsystem.

Utrydde ugress - ugress igjen på plass for vinteren visse på nytt sterkere av tiden våren kommer. Ved å fjerne ugress tidlig, er det mulig å skape en sunnere miljø for plenen, som bør bety det ikke konkurrerer om næringsstoffer og vann med stygge ugress.

Aerating og dethatching - en sent sesongen økt aerating og dethatching plenen er sikkert å bryte opp mer kompakt jord. Løs jord er nyttig for utleie luft, sollys og næringsstoffer infiltrere bakken overflaten gjennom vinteren. Unngå å bruke plenen vinteren med mindre nødvendig siden dette kan snart vil resultere i svært kompakt plenarealer.