Bonsai, kunsten å manipulere naturens verk - Hagearbeid

Hagearbeid

Bonsai, kunsten å manipulere naturens verk

De fleste av oss har hørt om Bonsai, men noen har sett dem. Den japanske kunsten Bonsai stammer tusenvis av år siden fra den kinesiske penjing. En Bonsai er en miniatyr treet som er blitt utdannet å vokse på en bestemt måte som er attraktive for synet og gir en følelse av avslapning og velvære på betrakteren. Bonsai teknikker ble holdt hemmelig av japanerne i mange år før på 1970-tallet de begynte å avsløre disse fantastiske trærne og tillatt Vesten å lære sine måter og hemmeligheter.

En Bonsai er laget av de fleste treet gartneren ønsker å bruke. Det er virkelig et vidunder av natur i sin størrelse og design. Faktisk kan du en Bonsai av en appelsin tre og til slutt vil produsere miniatyr appelsiner. Naturen er klok i sin retning og mange ganger du kan se miniatyr trær vokser i små områder omgitt av bergarter og sitter på et lite stykke skitt. De kan være voksen trær, men på grunn av at deres kilde til ernæring er begrenset, de har lært å tilpasse seg det.

Dette er essensen i denne teknikken, vokse et stort tre i en liten plass slik at over tid og innsats fra din side, treet vil tilpasse og fortsatt lite samtidig all sin skjønnhet og herlighet. Gangen dukker de krever mye omsorg og spesielt tålmodighet. Det tar mange år å transformere et tre i et kunstverk, men det er verdt. Det krever hundrevis av tilbehør og forme grenene å kunne gi en av disse trærne eleganse og nåde de besitter.

Eldre bonsaitrær selges for tusenvis av dollar i markedet, eldre treet, jo høyere prisen. Bare tenk på en oransje treet med miniatyr blader og blomster voksende på et bord i stuen eller terrasse på en liten pott eller plate og du vil forstå hvor mye arbeid og tid ble brukt til å gjøre det hva det er. Sannheten er at annenhver gartneren bruker arbeider på det er helt verdt som han eller hun ser sin miniatyr treet vokse og utvikle seg til et mesterverk som renner som maling av noen berømte artist.

Gangen dukker de er ikke vanskelig å lage, trenger du bare å følge instruksjonene og la dine kreative juices strømmer. Selv om det tar tid å dyrke dem og de ville alltid nød å bli trimming og tatt vare på, mens du gjør dette, kan du nyte fred og harmoni gir som arbeider på den deg. Ikke bare det, dine venner og familie kommer besøk bare for å se den vokse og endres med tiden. Det finnes ingen bestemte regler på hvordan det skal se, dette er avhengig av deg og hva du vil ditt endelige utfallet å ligne. De er alle vakre og vise mann makt og tålmodighet over naturen og dens undere.

Jeg har flere hjemme som har tatt meg mer enn femten år å dyrke og forme i vakre miniatyr trær, jeg har hatt hvert minutt av det og anbefale deg prøve det selv. Timer med klipping små greiner og ledninger dem nøyaktig i figuren jeg vil dem å gå er veldig avslappende og har produsert resultatet jeg ønsket. Det er trolig den ultimate testen sant Gartner kan gå gjennom å bevise sine ferdigheter og kjærlighet til mor natur og sine kreasjoner. Tålmodighet og konsistent arbeid vil gi et vakkert tre du kan være stolt av og viser hvor som helst i hjemmet ditt.

Hvis du er en gartner på hjerte og kjærlighet planter og er klar og villig til å prøve Bonsai, forsikrer jeg deg det blir ingen anger. Alt som trengs er litt tid hver ukene og mye kreativitet. Tro det eller ei, et tre vil vokse noen hvilken vei du ønsker det, hvis du vet hvordan å trene det, utfyller dette med kjærlighet og omsorg og på kort tid vil du bli den stolte eieren av en Bonsai som vil være misunnelsen av alle din venner. Hvis du er interessert i Bonsai teknikker, holde øye for en serie jeg starter i et par dager, gir du instruksjonene for å starte en hjemme og sette deg på veien til suksess i Bonsai teknikker.