Resirkulering hage-avfall - Hagearbeid

Hagearbeid

Resirkulering hage-avfall

I stedet for bagging opp hage-avfall (blader, gress, små kvister, etc) og ha dem tatt til lokale deponi, hjelper det sikkert for å gå mer jord-vennlig veien for gjenvinning av avfall. Resirkulering hage-avfall er ofte en ganske enkel og enkel prosess og er sikkert å tilby mange fordelaktig bruker. Her er flere av de mer effektive alternativene for å fjerne hagen søppel -

Mulching hage-avfall

Et svært effektivt verktøy å hjelpe med resirkulering organisk materiale for senere bruk i hagen kommer fra mulching gressklipper. En fordel med denne typen klipperen er evnen å makulere fint bladene på overflaten av plenen. Når strimlet, tilbyr bladene en høy kvalitet organisk materiale som er effektiv på å beholde mer fuktighet. Fordelen med dette er evnen å vanne plenen mindre ofte.

Opprette en kompost haug hjemme

Hvis du er sannsynligvis mye mer avfall i hagen enn bare blader og gresset det kan komme for å se på å skape en kompost haug. Dette er perfekt for å godta større antall eller større avfall elementer.

Ved å erklære et bestemt område i hagen er det mulig å lage en svært produktiv kompost haug som kan bestå av små kvister, plante avskjær, blader og gress. Det hjelper også med et utvalg av kjøkken avfall å gi en mer all-avrundet kompostering området. En kompost haug er bestemt å ha nytte av å blande eller slått hver så ofte. Hvis du vil unngå å bygge kompost haug i åpne, er det mulig å bruke en av kommersielle hyllene, som ofte er ganske billig. En kompost bin muligheten til å enkelt slå er sannsynlig å være det mest attraktive valget.

Offentlige tjenester

I dag, tilbyr mange av lokale myndigheter en tjeneste av tunet avfall som er resirkulerbare og ikke farlig. En generell pickup kan godta elementer som sesongmessige avfall, busker og lite tre lemmer. De fleste av disse materialene er trukket til en kompostering eller mulching og omgjort til en av disse typer produkter. Et resirkuleringsprogram er sannsynligvis det mest attraktive alternativet for de ikke ønsker å opprette en kompost haug på sin egen eiendom. I stedet for å bruke vanlig avfallshåndtering tjenester, resirkulering programmet fordeler ved å redusere betydelig belastning på miljøet og deponier.