Tips om dekorere din blomsterhage med en amish landsens tema - Hagearbeid

Hagearbeid

Tips om dekorere din blomsterhage med en amish landsens tema

Sammen med fascinasjon av Amish livsstil og deres kultur kjøpe mange besøkende til Amish fellesskap sine rustikke håndlagde håndverk bruke innredning i sine egne hjem og verft og blomsterhager. Amish har sin egen unike stil til utendørs dekor, akkurat som de fortsetter sin enkle sjarmerende livsstil i en moderne elektronisk alder av levende.

En av de første elementene du vil merke i mange Amish meter er husene sine velkjente lilla martin. Lilla martin byggemåten er bare ett av mange håndlagde produkter som Amish er så kjent for. I en liten blomst hage som vil sannsynligvis hellende ned en liten ås, finner du et land stil åpen fugl mater henger på en gjeter krok, sitter på en omtrent laget tabell eller en logg. Foruten fugl mater finner du et tre gren med en Y-figur øverst, presset i bakken så fugler kan også mate fra grenen samt materen. Dette synes å tiltrekke fuglene raskere og holder dem kommer tilbake år etter år.

I en blomsterhage for solen blir de fleste av blomstene stauder som sweet William, mødre eller hardfør snapdragons, lagt til at du finner lyse marigolds, petunia og coxcomb. I en rekke farger vil du sannsynligvis finne en liten gjenvunnet låve tre benk eller rocker med små birdhouses øverst på hver side av baksiden. I blomsterhagen i et skyggefullt sted, kan du se en tre tønne med utseendet det var veltet med rik svart jord introduserer brusende nedover en svak skråning full av blendende farger fra impatiens og litt av ivy. Det vil trolig være håndtaket og tut av en antikk utenfor vann godt plassert akkurat skal til å fylle en liten håndlaget birdbath med hånd skåret tre sopper eller biter av gamle tre unike figurer og i forskjellige størrelser.

Ikke langt fra blomsterhagene som vises som glitrende dabs strålende maling dråper mot jordens mørke, finner du en liten stripe av mørk rike jorden som er skråstilt å holde mange urter som Amish kvinner vil høste og tørr bruke i det mange familie rettene gjennom året. Her finner du frisk salvie, basilikum, dill Luke, oregano og spesielt peppermynte. Amish bruk mint for å gjøre peppermynte te som de ikke bare drikke for nytelse, men de bruker for magesmerter og opprørt magene. Amish tror ikke på avfall, så kan du være sikker på at hver bit av urter vil bli satt til god bruk.