Opprette den organiske gjødsel hjemme - Hagearbeid

Hagearbeid

Opprette den organiske gjødsel hjemme

En sunn plenen og Grønnsakhagen er sikkert å fordel ved bruk av næringsrike gjødsel flere ganger under vekstsesongen. En fortrinnsrett til gjødsel er organisk blandingen begrense innføring av giftige kjemikalier i hagen. En ønsket funksjon av organisk gjødsel er muligheten til å lage hjemme bruker en kompost haug eller flere vanlige ingredienser i hjemmet.

Kompost haug

Næringsrike kompost er sikkert å tilby en av de mest attraktive alternativene for å opprette en organisk gjødsel for hele hage og plen området. En ønskelig aspekt av den hjem kompost haug er muligheten for å opprettholde plantelivet år etter år, samtidig gjøre bruk av en rekke husholdning produkter som ellers ville bli kastet bort.

Høy kvalitet kompost er behov for en kombinasjon av nitrogen-rik og karbonrike produkter. Nitrogen elementer inkluderer frukt og vegetabilsk utklipp, brukte teposer og kaffegrut. Kompost binger er lett å gjøre eller kjøpe fra en lokal hagen sentrum. En populær kommersiell hylle inkluderer de som roterer for å gjøre det enklere å blande ingrediensene hver så ofte.

Organisk gjødsel

En rekke husholdningsprodukter kan brukes opprettet den organiske gjødsel. En rask og enkel mulighet er å bruke noe som eple cider eddik. En ingrediens som dette skaper en umiddelbar gjødsel løsning. Ved å kombinere destillert eddik med vann er det mulig å lage en svært effektiv Organisk gjødsel til bruk på alle plantelivet i hagen.

Hvis ønsker å gi plenen et startelleveren løft, er en organisk gjødsel opprettet med vann, 1 kopp ammoniakk og 1 kopp Epsom salter sikker på å være høyt verdsatt. Hell løsningen i en quart-størrelse sprayflaske enkel bruk. Epsom salter er også effektive hvis brukt direkte til jord å plantevekst.

Det er en rekke fordelene ved å opprette det på hjem gjødsel for hagen. En betydelig positiv er muligheten til å unngå å legge i uønskede løsninger eller kjemikalier til Haven jord. En kompost haug er øko-vennlig, så det er mulig å gjøre bedre bruk av husholdningsavfall. Og skape gjødsel hjemme er en langt-syn mer kostnadseffektivt enn å kjøpe de kommersielle produktene flere ganger per sesong. Bruk av organisk gjødsel er sikkert å gi plenen og plante livet de nødvendige ernæringsmessige løft for å opprettholde kvaliteten på jord i lang tid framover.