Effektive skritt for å lett vedlikeholde hagen - Hagearbeid

Hagearbeid

Effektive skritt for å lett vedlikeholde hagen

En travel tid i hagen er bekymring starten av det varme været. De fleste hager med betydelig planteliv og områder av plenen trenger en viss grad av oppmerksomhet i løpet av vekstsesongen. Ved å sette på plass regelmessig vedlikehold er det mulig å minimere hagearbeid kravene. Her er flere trinn å innlegge sted å gjøre sommer hage vedlikehold så enkel som mulig.

Vanning systemet

Fordi kravene vanning av ulike planteliv og plen kan variere ganske betydelig er det avgjørende å vurdere en rekke faktorer. Slike spørsmål å ta hensyn gjelder skråningen av hagen, hardførhet plantelivet eller gress, og om hagen er velsignet med sterkt sollys på dagtid eller opplever lange staver skygge.

En enkel steg til å gi den riktige vanning er å investere i en av vanningssystemer. En soaker slangen er høylig attråverdig for dem planter trenger en dyp suge. En gang systemet er ideelt å sikre vanne starter på de riktige tidspunkt som er ofte første om morgenen eller sent på kvelden.

Tjenesten hage utstyr

En vanlig tjeneste hage utstyret som gressklipper ved starten av sesongen er sikkert å bety det er kjøpedyktig løpe mye mer effektivt. Områder å inspisere inkluderer luftfilter, tennplugger og olje. En god rent av Hagemaskiner skitt, gress, leire eller generelle skitt er også ønskelig i begynnelsen av hver sesong.

Gjødsling plantelivet

Et svært nyttig skritt for å fremme plantelivet for sesongen kommer fra bruke næringsrike gjødsel til anlegget og plen. Etter en vanskelig vinter er meste av planteliv sikkert å fordel hvis jord er gitt et løft. En vesentlig årsak til å opprettholde sunn plantene er at de blir mer motstandsdyktige mot sykdom og insekter, og i stand til å blomstre som mye mer effektivt.

Kontrollere ugress

En ukentlig oversikt over trekke ugress er sikkert å redusere sjansen for denne typen skjemmende situasjonen kommer ut av hånden. Individuelle ugress trekkes lett for hånd, men det kan være nødvendig å bruke en høy styrke Luke kontroll behandling hvis ugresset har blitt igjen for å spredt over et stort område. En rekke organiske og ikke-organisk løsninger er hjelp kvitte av ugress.