Fem kjente typer plenen sykdom - Hagearbeid

Hagearbeid

Fem kjente typer plenen sykdom

En plen som begynner å slite er sannsynligvis ser ganske skjemmende. Skjemmende symptomer på en dårlig plen er blad curl eller skrumpe opp og død eller misfargede gress leaf flekker. Gjerningsmannen kan forårsake problemer for plenen kan være vidtrekkende og kan bestå av sykdom, feil vanning, insekter eller klima. Her er flere av det flere vanlig sykdommen å påvirke utseendet på en gressflate-

Brown lapp

En plen sykdom som brown patch (også kalt sommer lapp) resultater fra en sopp som drar nytte av fuktig og varme temperaturer. En plen med denne sykdommen er sannsynlig å oppleve et tynt lag av torv som begynner å vises sirkulær misfargede områder. Innen en kort tidsramme kan et betydelig område av plenen begynne å vises ganske brun i utseende.

Fairy ring

Et problem med fairy ring sykdommen er forekomme på forskjellige måter. Denne sykdommen kan vises med et betydelig område av død gresset i en ring, mens andre ganger ringen av gresset er mørke grønne, frodige og raskt voksende. Et videre felles trekk ved denne typen sykdom inkluderer en ring av sopp.

Dollar spot

En sykdom som dollar stedet er sikkert skade de faktiske bladene av gress merkbar, men påvirke ikke kronen eller røtter. Forårsaket av en sopp patogen, er dette en av de enklere sykdommene å oppdage siden det resulterer i utseendet av halm eller tan-farget merkene på gresset.

Pythium lys

En plen påvirket av pythium lyset er sikkert vises med svarte flekker og et utseende som synes å være vann-gjennomvåt. Det synes også som gresset har en hytten vekst på overflaten. En sykdom som pythium må være fanget og behandles tidlig siden det sprer seg veldig raskt og vil ødelegge gresset inkludert crown og rotsystem.

Rød tråd

En tidlig indikasjon på rød tråd sykdommen er en sirkulær lapp gress vises helt off-farget og en rosa fargetone. Fra en avstand gresset er forekomme svidd, men en nærmere titt er sikkert å vise gresset bladene har slått en rust eller rød farge.

Kontroll av plenområdet for omfattende sykdommer er sikkert å være viktig siden problemene fanget lett er en langt-syn mindre vanskelig å rette. Ved å være mer kjent med plen sykdommer, er det mulig å ta handlingen tidlig må håndtere problemene plenen bekymre.