5 trinn for å lykkes med hage gjødsel - Hagearbeid

Hagearbeid

5 trinn for å lykkes med hage gjødsel

Bruk av gjødsel er sikkert å fremme sunn plenen. Gjødsel er nødvendig for å legge til de nødvendige næringsstoffene for å sikre plenen og jord er friske og i stand til å motstå problemer med insekter og sykdommer. Optimal plenen vekst er bare oppnås med riktig bruk av næringsstoffer for å forbedre jordkvalitet. Nedenfor er flere skritt å ta under med næringsrike gjødsel -

Forstå gress og klima

De ulike Gras er bestemt til fordel hvis brukt med høyre gjødsel å matche bestemt gresset frø og klima. En varm-sesongen gressfrø som Augustin eller Bermuda gresset er sikkert å fordel fra gjødsel i starten av sesongen, og igjen i senere delen av sommeren.

Forbereder plenen

Pass på å ta de nødvendige tiltak til de thatch plenen før du bruker gjødsel. Tekke gjelder dødt organisk materiale som vises på torv overflaten som kunne stoppe gjødsel nå root-systemet hvis det er for tykk.

Følg retningslinjene

Før bruke gjødsel eller lignende produkter hageområdet hjelper det sikkert å nøye lese instruksjonene og ta note av ingrediensene. Prøve å etablere den beste tiden å bruke gjødsel for å passe behovene. For eksempel bør basert nitrogengjødsel egentlig brukes på plenen som ennå ikke har vist tegn på nye sesongmessige vekst og er fortsatt sovende. Bruk nitrogen tidligere enn nødvendig er sannsynligvis resultere i uønsket ugress vekst.

I de fleste situasjoner hjelper det for å bruke gjødsel når plenen har vært i stand til å nå stadiet av greening for den kommende sesongen. Bruk av gjødsel bør også unngås under lange perioder av tørt vær eller tørke forhold. Én av disse betingelsene kan bety gjødsel brenner på plenen.

Bruke gjødsel med metoden høyre

Et felles system for å bruke gjødsel kommer fra å bruke en enkel sprederen. Kontroller at sprederen er satt til godta høyre granule størrelse og sikre push eller slep-sprederen flyttes på en jevn plass å bruke jevnt næring. Spredt ut noen store klumper av granulater siden disse kan brenne ut og skade eksisterende gresset.

Vann i

Når gjødsel brukes på plenen er det nødvendig å gi området en sjenerøs suge til å starte opp prosessen med granulater. Granulater ikke slipp gunstig næringsstoffer til de er kjøpedyktig oppløses i jord.