Fem poeng å reflektere over når vanne hagen - Hagearbeid

Hagearbeid

Fem poeng å reflektere over når vanne hagen

Hver hagelandskap er trenger vann for å opprettholde utseendet frodige, men ved hjelp av feil teknikker og vanning for ofte kan ha en negativ innvirkning på plenen. Ved hjelp av riktig praksis er det mulig å fremme en sunnere hage med rik-grønne gresset og plante liv i full blomst. Her er fem punkter for å vurdere i ferd med å opprettholde utsiden plass -

Typen plenen

Plener varierer ganske betydelig i forhold til plante frø brukes. En gress som Buffalo er perfekt for varmt og tørt klima, krever så bare sporadisk vanne for å holde dem friske, mens en koloni bentgrass er mer avhengige regelmessig for å støtte sin opptreden. Pass på at vann timeplanen til gressfrø. Hvis du ikke er helt sikker på hvilken plenen kan det gagne for å snakke med en plen-ekspert.

Praksis

Hvis ønsker å nyte den friske og frodige plenen det hjelper for å bruke riktig teknikk. En sunn gress system oppnås ved å vanne mindre hyppige, men med en vanning som er sikkert å suge plenen og synke ned rot senger. Unngå den vanlige og grunt vann siden dette sannsynligvis vil resultere i en plen med en svak rotsystem på lang sikt.

Tid

Når hagen er vannet er sikkert ha en innvirkning på den generelle helsen og utseendet på plenen. En plen vannet tidlig på morgenen er sannsynlig å dra mest siden dette gir fuktighet størst sjanse til å synke ned til rotsystem. Alternative tider som midten av ettermiddagen ofte betyr vannet fordamper på grunn av varme, mens gjør denne jobben sent på kvelden kan bety plenen er igjen fuktet lenger enn ønsket, og dette kan føre til soppvekst.

Spare

Et vanlig problem med store plenen og planteliv er muligheten til å spare vann. Å redusere volumet brukes kan være nødvendig for de som ønsker å senke måles regninger. Også når sommeren kommer muligheten til å vanne hagen med slange eller sprinkleranlegg kan være begrenset. Spare vann er mulig ved å gjøre det første om morgenen, mål nær bakken og bare vann hagen når det er nødvendig.

Kvalitet

Inspisere kvaliteten på vannet kan være ønskelig hvis bor i et område som opplever alkaliske pH eller høy mineral innhold. Noen av disse problemene kan endre kravene til fuktighet og vanning i hagen.