Hagearbeid

Snakke med planter og hage samtaler

Det er helt greit å snakke med din planter, ingen kommer til å tenke at du er nøtter. Hvis plantene dine begynner å snakke tilbake til deg - vel da har kanskje du noen problemer. Nå ta Storbritannias Prince Charles som en gang uttalt at "jeg gjerne snakke med planter og trær, og lytte til dem. Jeg tror det er helt avgjørende... "Det synes god prinsen er også lytte - jeg lurer på hva hans planter fortelle ham? Prinsen nevnt i en BBC-dokumentar. "Alt jeg har gjort her, det er som nesten med barna dine. Veden har en betydning for meg."

I 1848 tyske professor, Dr. Gustav Theodor Fechner foreslo at planter var i stand til å "human" følelser, og at av dusjing plantene dine med oppmerksomhet og samtale kan du faktisk fremme en sunn lykkelig plante.

I 1970, Dr George Milstein utgitt "Musikk å vokse planter av", sanger å spille for din planter som teoretisk ville hjelpe dem vokste til store sterk godt justert planter. Dr. Milstein, forresten var en tannlege, og på tiden en og annen foreslo at kanskje han var dyppe i søt luften.

I 2007 hevdet en sørkoreansk vitenskapsmann, at hans eksperimentering syntes å indikere at spille Beethovens Moonlight Sonate til ris planter ført dem til å vokse raskere og blomstre før.

Og sist, i Storbritannia, Royal Horticultural Society gjennomført hva har blitt kalt The Voice av Wisley eksperiment - en måneds studie i effekten av den menneskelige stemmen på tomatplanter.

Innspillinger ble gjort av ulike folk leser passasjer fra Darwins på the Origin of Species-Shakespeares A Midsummer Night's Dream, og John Wyndham's The Day of the Triffids.

En gruppe av control planter som ikke var eksponert for lyden av en menneskelig stemme.

Hver plante ble utsatt for en annen innspilling i lengre perioder, og ble målt før, under og etter hver økt. Anlegget viser de fleste veksten hadde lyttet til Darwins Origin of Species, lest av hans store store Grand datter Sara Darwin.

Hage inspektør og kurator for The Voice av Wisley eksperimentet, Colin Crosbie, uttalte "noe fantastisk behagelig om en plante å svare på en historie om hvordan sitt slag ble til... Vi kan ikke forklare nøyaktig hva den magiske eiendommen i Sarahs stemme er, men det kan ha noe å gjøre med banen og tone"

Av alle de forskjellige leserne, planter som lytter til innspillinger fra kvinner å overgå de lytter til mannlige lesere.

Det er kjent at planter kommunisere seg imellom, med dufter. Forskere har funnet at noen arter av planter når angrepet av skadedyr vil avgi en luftbårne kjemiske sende et signal til nærliggende slektninger som svarer ved å styrke systemene kjemiske forsvar mot den bestemte trusselen. Filmen "The skjer" bygget på dette faktum, og skapte en Sci-Fi fantasi der planter slippes ut en luftbårne kjemiske som forårsaket mennesker å selv ødeleggelsen.

I 1966 Cleve Backster, som lærte bruk av løgndetektorer til politi og sikkerhetsstyrker styrker, forsket som førte ham til å tro at planter kan kommunisere. "På impuls besluttet han å knytte elektrodene til en av hans løgndetektorer blad av en av hans dracaenas. Dracaena er en tropisk plante ligner et palmetre med store blader og en tett klynge av blomster... kjent som dragon treet... Backster var merkelig å se hvis bladet vil bli berørt av vann strømmet på sine røtter... galvanometer ikke tyder mindre motstand som ville ha vært forventet av større elektrisk ledningsevne av fuktigere anlegget... Backsters drage treet til sin forbløffelse ga ham en reaksjon som er svært lik som et menneske opplever en emosjonell stimulans av en kort varighet... "The Secret Life av planter Peter Tompkins og Christopher fugl

Backster gikk på å gjennomføre ytterligere experimentations, overbevise ham om at planter er levende - intelligent til en viss grad og i stand til følelser.

I 1975 basert "Organisk Biofield-Sensor" rapport som ble publisert på forskning gjort ved Stanford Research Institute i Menlo Park, California av Dr. Harold E. Puthoff og Randall Fontes. Denne rapporten støtter muligheten at planter kan svare på menneskets bevissthet som kjempet med Cleve Backster og andre. {Wikipedia fil på organisk Biofield Sensor.

Så i konklusjonen, hvis du fortsatt tror Bonnie Prince Charles er en smule eksentrisk, ville jeg pleier å være enig - men for andre grunner enn det faktum at han snakker til planter - jeg mener har du tatt en god titt på Camilla?